Deze website maakt gebruikt van cookies

 

Ondernemersverhalen

 

Voor wooninspiratie hoef je niet langer naar een grote woonboulevard te rijden. De nieuwste woontrends shop je namelijk bij de Trendhopper op Het Eiland.

Bij de Trendhopper vind je alles op gebied van wonen. Van banken, tafels en stoelen tot lampen en woonaccessoires, zoals spiegels, fotolijsten en klokken. Én dit is de eerste Trendhopper die ook trendy keukens verkoopt. De citystore barst van de fashionable producten van merken als BePureHome, Janzen, Silk-ka, Urban Nature Culture, Gusta en Urban Cotton.

De winkel, inclusief coffeecorner, draait helemaal om de beleving van woonideeën en nieuwe interieurtrends. De benedenverdieping is één grote etalage, waar jij als klant doorheen mag lopen. Op de bovenverdieping is er ruimte om te werken (free Wi-Fi), te vergaderen of gezellig koffie te drinken. Maak kennis met het assortiment en laat je inspireren

Op de Wandkraft scrol je handig door de prachtige schilderijen die Trendhopper verkoopt. Kies een schilderij, bepaal de afmetingen en bestel! In de winkel kun je (handig) betalen met je telefoon.

De winkel is zo ingedeeld dat je bij de meubels ook bijpassende accessoires vindt, in industriële en Scandinavische stijl. Geen idee wat voor kleur mooi staat bij die nieuwe bank? Dan neem je toch een stofje mee naar huis om te testen? Je kunt ook terecht bij de specialisten voor stijladvies.

 

winkelcentrum het eiland zwolle achterdebroeren18

winkelcentrum het eiland zwolle winkellogos toff kidswear

 

Maandag  13:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 21:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 18:00
Koopzondag 12:00 - 17:00